Voor scholen Branddetectie

Branddetectie


De eerste zorg voor scholen: de veiligheid van de leerlingen


Daarom is een evacuatiealarm een prioriteit. ABA Van den Bergh voorziet een evacuatiealarm met twee verschillende tonen: 1 - brandalarm - 2 - bommelding of andere calamiteit. Dit maakt het mogelijk voor de schooldirectie om een gestructureerde evacuatieprocedure in te voeren die een efficiënte ontruiming mogelijk maakt.
 

Geef brand geen kans: een vroege detectie voorkomt schade


Een school biedt tijdens de lesuren onderdak aan heel veel mensen, volwassenen maar vooral kinderen. Dat is ook het geval in instellingen voor kinderopvang. Daarom is het belangrijk om een goed veiligheidsplan te hebben in geval van brand. Een efficiënte branddetectie is daarbij de eerste, heel belangrijke stap.

Branddetectie binnen een ruimer kader dan alleen een alarm


ABA Van den Bergh plaatst niet alleen een systeem voor branddetectie in uw school of opvanghuis. Op uw verzoek adviseren we u ook over de strategische plaatsing van brandblussers en verbinden we uw brandalarm met uw inbraakalarm, eventueel doorverbonden met een meldkamer. Voorkomen is beter dan genezen!

Wilt u een vrijblijvende offerte? Wilt u meer informatie over een veiligheidsoplossing op maat? Neemt u dan meteen contact op met ABA Van den Bergh:

Tel.: 0475 43 35 87 (ook buiten de kantooruren)
E-mail: info@abavandenbergh.be - Fax: 03 289 33 60