Voor scholen Inbraakpreventie

Inbraakpreventie


Inbraken in scholen, een opstap naar verregaand vandalisme


Scholen zijn voor inbrekers een gegeerd werkterrein: ze zijn er zeker van dat ze 's nachts niet gestoord worden en op de meeste scholen staat heel wat kostbaar materiaal. Bovendien gebeuren er op scholen vaak inbraken uit vandalisme, wat zorgt voor grote financiële schade. Daarom is inbraakpreventie voor onderwijs- en opvanginstellingen zeker een goede keus.

Inbraakbeveiliging is meer dan zomaar een alarm maar zorgt ook voor inbraakpreventie


Een goede inbraakbeveiliging is bedrijfszeker, betrouwbaar in alle omstandigheden maar toch niet helemaal onzichtbaar: op die manier zorgt de installatie meteen voor inbraakpreventie.
ABA Van den Bergh bepaalt samen met u hoe uw school of opvanghuis het beste kan beveiligd worden tegen inbraak, en dat gaat veel verder dan het plaatsen van een inbraakalarm. Ook bij de praktische afhandeling staan we u bij.
Indien nodig, zorgen we ook voor de verbinding van uw alarmsysteem met een meldkamer. Hiervoor werkt ABA Van den Bergh samen

Wilt u een vrijblijvende offerte? Wilt u meer informatie over een veiligheidsoplossing op maat? Neemt u dan meteen contact op met ABA Van den Bergh:

Tel.: 0475 43 35 87 (ook buiten de kantooruren)
E-mail: info@abavandenbergh.be - Fax: 03 289 33 60