Voor scholen

Voor scholen


Kwalitatieve beveiliging, ook voor scholen en instellingen voor kinderopvang


ABA Van den Bergh heeft intussen een jarenlange ervaring in beveiligingssystemen voor scholen. Dat is een pluspunt, vanwege de vaak speciale behoeften in dit deel van de markt. Ook voor uw school of kinderopvang kunnen we een ijzersterke service bieden op het gebied van inbraakpreventie, branddetectie, camerabewaking, toegangscontrole en automatisatie. Want voor een moderne school moet een veilige omgeving kunnen bieden aan de leerlingen die ze onder haar hoede heeft. En hetzelfde geldt voor de service die een instelling voor kinderopvang biedt aan kinderen en ouders.

Een lange lijst met referenties


Volgende scholen en opvanghuizen deden een beroep op ABA Van den Bergh voor de installatie van hun beveligingssysteem:

Anna-Theresia Mortsel, leefschool De Dageraad Antwerpen, de Tandem Mortsel, De Vuurtoren Antwerpen, GSB Rozenregen Mortsel, Heilig Hart Instituut Antwerpen, Heilige FamilieSt.-Willebrordus Berchem, Hinkelpad Berchem, Kinderopvang IBO De Nervier Antwerpen, Kinderland Berlaar, Klim op Hoboken, Kringelrups Zwijdrecht, De Merode Berchem, Onze Lieve Vrouw (Pulhof) Berchem, OLV van Lourdes Ekeren, St.-Alouisius Antwerpen, St.-Annacollege Antwerpen, St.-Joanna Berchem, St.-Jozef Basisschool Berchem, St.-Lambertus Ekeren, St.-Lutgardis-Belpaire Antwerpen, GVB St.-Maria Antwerpen, St.-Stanislascolege Wilrijk, St.-Ursula Wilrijk, St.-Lucas Antwerpen, Van Celst Antwerpen, VTI Lier, Kinderopvang De Kleine Parachute Vilvoorde, Instituut Dames van het Christelijk Onderwijs Antwerpen.

Jarenlang zeker van uw beveiligingsinstallatie dankzij ons onderhoudscontract


Een onderhoudscontract bij ABA Van den Bergh is een goede investering. Bij een defect kunt u ons dag en nacht bereiken voor een snelle interventie. Zodat het probleem in de kortste keren is opgelost. Inbegrepen bij het onderhoudscontract is een jaarlijkse controle van uw installatie.
 

Klik hier voor meer informatie over specifieke beveiligingen voor scholen en opvanghuizen:

Wilt u meer informatie over beveiliging voor scholen? De vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten stelt een pdf-document ter beschikking over het veiligheidsbeleid in scholen vindt u interessante tips.
U kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen met ABA Van den Bergh:

Tel.: 0475 43 35 87 (ook buiten de kantooruren)
E-mail: info@abavandenbergh.be - Fax: 03 289 33 60