Voor particulieren

Voor particulieren


Kwalitatieve beveiliging, zonder een aanslag te plegen op uw budget


Voor particulieren biedt ABA Van den Bergh een ijzersterke service op het gebied van inbraakpreventie, branddetectie, camerabewaking en automatisatie. We streven altijd naar de hoogste kwaliteit, maar we houden natuurlijk ook rekening met uw budget. Bovendien adviseren we u graag over de eventuele tegemoetkomingen van de overheid voor uw beveiligingsinstallatie.

Referenties? Tja, er is natuurlijk het vertrouwen en de discretie...


We hebben een jarenlange ervaring met het installeren van beveiligingssystemen in particuliere woningen. Maar we willen het vertrouwen van onze klanten in geen geval beschamen en kunnen daarom, uit discretie, geen referenties vermelden.

Jarenlang zeker van uw beveiligingsinstallatie dankzij ons onderhoudscontract


Een onderhoudscontract bij ABA Van den Bergh is een goede investering. Bij een defect kunt u ons dag en nacht bereiken voor een snelle interventie. Zodat het probleem in de kortste keren is opgelost. Inbegrepen bij het onderhoudscontract is een jaarlijkse controle van uw installatie. Bovendien verlengen we voor onze particuliere klanten die een onderhoudscontract nemen de garantie van één jaar naar drie jaar.
 

Klik hier voor meer informatie over specifieke beveiligingen voor particulieren:

 
Wilt u meer informatie over beveiliging voor particulieren? Op de website besafe.ibz.be van de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken vindt u interessante tips.
U kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen met ABA Van den Bergh:

Tel.: 0475 43 35 87 (ook buiten de kantooruren)
E-mail: info@abavandenbergh.be - Fax: 03 289 33 60