Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Een ervaren speler op de beveiligingsmarkt


ABA Van den Bergh in Tisselt is een erkende beveiligingsfirma. We zijn sinds 1989 actief en hebben intussen een ruime kring van tevreden klanten opgebouwd, voor wie we de partner zijn voor alarmsystemen, beveiligingen en automatisaties. We werken voor particulieren en scholen, maar ook voor bedrijven, van eenmanszaken over KMO's tot grote bedrijven.

Onze troeven: vertrouwen, discretie en een vlekkeloze afwerking


Of u nu uw appartement wilt beveiligen of verschillende vestigingen van uw bedrijf, de aanpak van ABA Van den Bergh blijft hetzelfde: professioneel en discreet. Bij beveiliging speelt vertrouwen een belangrijke rol, vandaar dat wij er uiterst veel belang aan hechten, net als aan discretie. U wilt natuurlijk niet dat de installatie van uw beveiligingssysteem storende sporen nalaat in uw woning of uw bedrijf. Wat dat laatste betreft, levert ABA Van den Bergh een ijzersterke service in de vorm van een vlekkeloze afwerking van de installatie.
 

Doorgedreven vakmanschap en technologische knowhow


Voor de software van onze camerabewakingssystemen werken we samen met het internationaal gerenommeerde bedrijf Milestone. Die software is platformonafhankelijk, wat betekent dat we niet beperkt zijn tot specifieke merken van camera's en andere hardware en dat we een echte oplossing op maat van uw behoeften kunnen aanbieden. We werken bij voorkeur met kabelverbindingen, die een betere bedrijfszekerheid garanderen. En dankzij ons onderhoudscontract blijft u jarenlang verzekerd van de goede werking van uw beveiligingssysteem.

Ligt de beveiliging van uw woning of uw zaak u na aan het hart? Wacht dan niet langer en neem meteen contact op met ABA Van den Bergh:
 
Hoogstraat 80 - 2830 Tisselt
Tel.: 0475 43 35 87 (ook buiten de kantooruren)
E-mail: info@abavandenbergh.be - Fax: 03 289 33 60